Duo strip show

Duo strip show

Tento druh erotického vystoupení by se dal přeložit jako „Striptýz dvojice“. To znamená, že při duo strip show přichází na scénu nejen striptérka ale i striptér.
To samo o osobě již napovídá, že o vzrušení není při takovém vystoupení nouze. Zároveň je duo strip show i skvěle přirozená podívaná.
Díky zastoupení aktérů obou pohlaví je „smíšený“ striptýz vhodné pro široké spektrum publika. Dámská část publika si užívá pohled na vypracované tělo našeho striptéra a pánové zase obdivují sexy křivky naší profesionální striptérky.

A jak vlastně taková show probíhá? V Duo strip show budete svědky postupného odkládání oděvu striptérky i striptéra. To vše za doprovodu hudby, která vzrušující atmosféru skvěle doplní. Duo striptýz trvá běžně 10 až 15 minut. Oba se k sobě návzajem patřičně mají a pohled na takové duo si užívají dámy i pánové. S klidem můžeme garantovat, že během vystoupení diváky vzrušení neopustí ani na okamžik.

Striptýz dvojice si můžete objednat na jakoukoliv Vaší akci v Ostravě a okolí a okořenit tak třeba večírek v klubu nebo na diskotéce. Vaši přátelé takovou volbu zábavy jistě velmi ocení a pak Vás možná překvapí podobným vystoupením při oslavě Vašich narozenin.



Objednat Duo strip show