Striptérka k narozeninám a rozlučce

Jeden z našich zákazníků nám před časem napsal moc pěknou zprávu s tím, že ji klidně můžeme zveřejnit. Rádi tak činíme a zprávu přikládáme:

Za poslední rok jsem vyzkoušel dvě striptýzové agentury a u obou jsem byl maximálně spokojen. Jednou to bylo ku příležitosti oslavy bratrových narozeniny a podruhé to byla rozlučka se svobodou mého kamaráda. U obou oslav jsem byl pověřen sehnáním striptérky, která by vystoupila na naší párty v soukromém salónku jedné brněnské restaurace, kam všichni roky moc rádi chodíme. První zkušenost byla se subjektem zvaným Agentura Fox. Oslovil jsem je prostřednictvím e-mailové adresy, kterou mají uvedenou na svých webových stránkách, s požadavkem na striptérku v požadovaném termínu. Odpověď jsem dostal ještě ten samý den, což bylo samo o sobě velmi sympatické a profesionální. Nabídli mi striptérky, které byly pro daný termín ještě volné a já si tak mohl svobodně vybrat. Pro jistotu jsem však ještě ostatním účastníkům zaslat také odkazy na striptérky, aby mi můj výběr schválili 🙂 Striptérka byla vybrána a Agentura Fox mi ještě nabídla možnost kostýmu, který může mít striptérka při narozeninovém vystoupení na sobě. To se mi zamlouvalo. Na výběr jsem dostal kostýmy: policistka, námořnice, zdravotní sestřička, vojanda, domina a školačka. Na takový široký výběr jsem ani nebyl připraven a proto jsem opět musel komunikovat s partou, aby mi potvrdili můj výběr zdravotní sestřičky. Měl jsem naplánováno, že oslavenci výběr zdravotní sestřičky vysvětlíme tak, že 40. narozeniny už jsou přeci jen náročnější na fyzický stav a mohlo by se mu přitížit 🙂 Nic takového se ale samozřejmě nestalo. Striptérka dorazila včas na domluvené místo a její vystoupení bylo naprosto perfektní. Určitě bych s klidem doporučil striptérku i dalším zájemcům.

Po druhé jsem využil služby striptýzové agentury Striptýz Show Agency. Jak už jsem zmínil, jednalo se o rozlučku se svobodou mého kamaráda. Striptýz  Brno Show Agency jsem kontaktoval telefonicky a sdělil požadavek na nějaké pěknou striptérku na rozlučku. E-mailem mi zaslali nabídky na striptérky, které byly pro daný termín ještě volné a já si pak mohl u počítače v klidu striptérky prohlédnout a vybrat. Po chvilce byl výběr hotov, ale opět jsem raději napsal ostatním účastníkům rozlučky, že posílám odkaz na striptérky, aby mi můj výběr schválili nebo zkritizovali. Striptérka byla vybrána a Striptýz Show Agency mi ještě zaslali informaci, že si mohu zvolit kostým, který může mít striptérka při vystoupení na rozlučce se svobodou na sobě. Podobně jako u předchozí agentury jsem byl nadšen touto možností. Na výběr jsem dostal kostýmy: hasička, námořnice, dělnice, jeptiška, policistka, vojanda a domina. I tady byl k dispozici široký výběr a já zase psal na naší Whatsapp skupinu, jaký kostým zvolit. Osobně jsem se přikláněl k policistce a kluci mi to potvrdili, že kostým policie bude asi na rozlučku nejlepší. Prostě, až budeme při rozlučce moc hluční, nastoupí policie a udělá pořádek. To bude ženich koukat! 🙂 Agentura Striptýz Show Agency byla ve všem velmi vstřícná a dobře se mi s nimi komunikovalo. Ještě den před rozlučkou mi zavolali a ujišťovali se, že vše platí. Striptérka dorazila včas na domluvené místo a její vystoupení bylo dokonalé. I druhou agenturu bych určitě s klidem doporučil, striptérka byla fakt moc šikovná. Tímto děkuji oběma šikovným striptérkám za jejich výkony a při nějaké další příležitosti se na jejich mateřské agentury určitě rád znovu obrátím.